top of page

Mer om...

Att leva är att växa...

 

Jag drivs av min passion för människor och utveckling.

Som ledare, lärare, coach och konsult har jag hela mitt yrkesliv verkat för att skapa förutsättningar för utveckling, kommunikation, lärande och goda relationer.

 

Genom min egen livsresa och genom de över tusen kursdeltagare och hundratalet coachklienter jag mött, lärt av och lotsat har min förståelse för människors inre och yttre processer och behov fördjupats. Då jag dagligen möter och arbetar med människor i  utveckling och förändring tycker jag också att jag under årens lopp har samlat på mig en bred repertoar av verktyg och metoder för såväl coaching som utbildning och utvecklat en lyhördhet och flexibilitet när det gäller att möta människor där de är och anpassa metodik och kommunikation för bästa möjliga utveckling.

 

Jag vill göra det komplexa och svårgripbara hanterligt, konkret, praktiskt användbart och spännande och jag utgår från att människor kan och vill.

Att vara orädd och lyhörd hjälper mig att effektivt hjälpa människor att komma till kärnan med sina problem och möjligheter. Att skapa ömsesidigt förtroende, engagemang och glädje är min bas som utbildare och coach och mina mål är att få dem jag möter att känna sig sedda, bekräftade, utmanade, inspirerade och handlingskraftiga.

 

 

Charlotte (Lotta) är lärare, beteendevetare, lic. Relationspedagog och cert.coach enligt ICF och NLP samt Transformational coach. Hon är också utbildad inom Klart ledarskap, UGL samt cert. handledare i Utvecklande Ledarskap (UL) genom Försvarshögskolan.

Charlotte har en bred bas när det gäller erfarenheter från arbete och uppdrag inom såväl företagsvärlden som kommunal verksamhet samt småföretagande. Detta ger en god grund i kontakten och samarbetet med människor från vitt skilda yrkesområden såväl som medarbetare och ledare på olika nivåer inom organisationer.

Yrkeslivet har innehållit erfarenheter som: projektledare,  verksamhetsledare, utbildningsledare, utbildare, coach, verksamhetsutvecklare, kurator, teamutvecklare, grundskollärare, handledare , konsult och egen företagare inom utbildning, coaching, relationsutveckling och personlig utveckling.

 

Idag samarbetar Charlotte också med andra utbildningsföretag, vilket skapar flexibilitet när det gäller uppdragens omfattning och inriktning.

 

Charlotte är även Affärsområdesansvarig för ledarskapsutbildningar på Astrakan Utbildning AB samt ledarutvecklare på Bonnier Business Media Utbildning; Di Akademi-Dagens industri

Charlotte driver också Soul Academy AB som erbjuder kurser, workshops och sessioner kring inre växande och medvetna relationer

 
 

 

 

Swedbank Vattenfall Capio Riksdags-förvaltningen   Swedavia   Ekobrotts-myndigheten IntrumJustitia Kronofogde-myndigheten SvenskaMcDonalds

 Tullverket SSAB Michelin  Previa  HSB Domstolsverket    SACO  StockholmsStad   

AditroAB     ICA Konsumentverket FSDynamics    Transportsstyrelsen VosslohSystems   Arkitektkopia   Bergab  Cleano  Mimer FAR   Företagarna  Svenska Veterinärförbundet  Nyköpings kommun  Avesta kommun        Oxelösunds kommun       Enköpings Kommun

 

Charlotte Fogel
73263296_771358339980766_304104114427736
Lärarnas Tidning, Pedagogisk coach
Lotta om relationer i Cosmopolitan
bottom of page