top of page

Finn Din Kraft - livsutvecklingskurs

Har Du en längtan efter … att få mer tid för dig själv, en bättre hälsa, ett större lugn, ett nytt jobb, bättre relationer eller uppleva en helg som laddar batterierna?

Skulle Du må bra av att fylla på med inspiration och kraft för att klara dina utmaningar? Vill Du sätta upp nya lockande resultat att uppnå?

Om Du är redo att ta steget och ta kommando över ditt eget liv, och lära dig tekniker för att uppnå de resultat du önskar, samtidigt som du upplever glädje och energi…då är vi redo att vara dina guider.

 

Kursen erbjuder:

 

  • Yoga

  • Mindfulness i naturen

  • Ett spännande kursprogram där du med hjälp av enkla, effektiva verktyg och övningar har möjlighet att titta över de delar i ditt liv som du vill fokusera på och utveckla.

 

      - Var befinner du dig idag?

      - Hur ser ditt önskade läge ut?

      - Vad har hindrat dig fram till nu, att nå dit?

      - Vilka resurser behöver du?

      - Vilket är ditt nästa steg?

      - Coacha dig själv med mental medvetehet

 

Du kommer att lotsas genom dagarna av erfarna kursledare i en trygg, tillåtande atmosfär. Gemensamma genomgångar, reflektioner och övningar  varvas med arbete i mindre grupper. Du kommer också ha egen tid att i lugn och ro reflektera över dig själv med hjälp av kursens övningar och verktyg samt många chanser till trevlig samvaro och samtal med de andra deltagarna i mysig miljö!

 

Var? Lasätters gård. www.lasatter.se

 

När? Lör-sön, Fortlöpande starter, kontakta PRiMAcoaching för info om nästa kurs

 

Din investering?  2 350 kr inkl moms

Då ingår hela kurspaketet, samt logi, och helpension - frukost, 2 luncher, middag samt fika, frukt mm

Intresseanmälan

För fler kurser och sessioner kring djupgående personlig utveckling,

besök vår sida www.soul-academy.org

                     

Det har varit en kärleksfull helg med plats för eftertanke, längtan och guidning för att se sina resurser och möjligheter. Att tillsammans med andra härliga kvinnor få utvecklas, skratta, brinna och upptäcka sig själv. Åk på en sån här helg för din skull - Du är värd det!

 

Anette Henriksson, Personalkonsult

 

 

  

"

 Allt har varit bra: coacherna, miljön, maten, samtalen, upplägget av kursen, möten och förtroenden man inte trodde skulle uppstå.

Om du står inför ett vägskäl i ditt liv, tveka inte. Du har allt att vinna. Du kommer ut som en ny människa, med bra verktyg att hantera livet/ olika situationer med.

 

Susanne Larsson, Bemanningsassistent

 

 

      

"

Fantastisk miljö och god mat. Har fått med mig verktyg för min personliga utveckling och en känsla av att allt är möjligt. Det här borde de flesta göra, som har behov av att utvecklas/ gå vidare med saker i livet.En fantastisk kurs med otroligt bra ledare, som fått mig att beskriva mina mål, förstå hur jag ska nå dem och gett mig insikten att jag kan nå dem :-). Jag längtar till nästa tillfälle!

 

Carin Olofsson, Enhetschef 

 

      

"

bottom of page